EL GREMI Agremiats

BACALLANERIA NATALIA

Nom fiscal:Natalia Moreno Rodriguez
Adreça: c/ Italia 50 Mercat municipal (parada 41-42) El Masnou 08320
Telèfon:
Botiga  935408390
Manu 625517181
Horari:
DIMARTS I DIVENDRES de 7:30 a 20:00
DIMECRES – DIJOUS I DISSABTE de 7:30 a 14:00
DIUMENGE I DILLUNS  Tancat

Correcu electrònic: bacallanerianatalia@bacallanerianatalia.com
E-mail: bacallanerianatalia.com

Al poble mariner del Masnou,a la comarca del Maresme,es situa la nostra empresa familiar dedicada al bacallà.Una llarga tradició que seguim mantenint amb dedicació,esforç i constancia i per la que sentim autèntica passió .

A  Bacallaneria Natalia treballem de forma tradicional el bacallà , garantint la maxima qualitat i creant productes exclusius d’elaboració propia: Massa de bunyols / brandada de bacallà / “pinchitos” de bacalla / bacallà macerat en oli d´oliva envassat al vuit / hamburguesa de bacallà normal / hamburguesa de bacallà amb espinacs i formatge gorgonzola / hamburguesa de bacallà amb camagrocs confitats.

A Bacallaneria Natalia trobaràs bacallà d’una gran qualitat,docns ens assegurem de treballar amb els millors proveïdors,apostant fortament pel nostre producte estrella:El Bacallà d´Islàndia Gadus Morhua,curat de la forma tradicional.També podras trobar olivas ,encurtits, conserves i semi conserves d´alta qualitat.

A la nostre parada en el Mercat del Masnou cuidem el mes minim detall de tot el que fem , mantenint el nostre compromis amb la pesca sostenible i oferim una atenció personalitzada a tots i cada un dels nostres clients.

PERQUE EL NOSTRE PRODUCTE NO ÉS EL QUE VENEM,SINÓ COM HO VENEM